Пилешки гърди с лук

By Admin_bg 7 years ago
Home  >  Хранене  >  Рецепти  >  Пилешки гърди с лук

Пилешки гърди с лук

4 порции

Продукти:

  • 4 пилешки гърди
  • 2 супени лъжици зехтин
  • 4 глави червен лук, нарязан на филийки
  • 2 супени лъжици балсамов оцет
  • 2 щипки захар
  • 70 гр стафиди
  • сол
  • черен пипер

Начин на приготвяне:

  1. Загрейте зехтина в тиган; прибавете лука и запържете на слаб огън за 30 минути.
  2. Добавете оцета, захарта и стафидите; оставете на огъня за 10 минути.
  3. Посолете със сол и черен пипер на вкус.
  4. Сложете пилешкото на предварително загрят оребрен тиган и печете по 3 минути от всяка страна.
  5. Разсипете с лъжица лучената смес върху чиния; сложете отгоре печеното пилешко.
Categories:
  Рецепти, Хранене
this post was shared 0 times
 000
About

 Admin_bg

  (112 articles)