Как да използваме свещи за релаксация?

By Admin_bg 7 years ago
Home  >  Релаксация  >  Как да използваме свещи за релаксация?

Как да използваме свещи за релаксация?

Когато си мислим за свещи, винаги си представяме торта за рожден ден или романтични вечери. Свещите, обаче, имат много недооценени способности. Най-хубавият момент да се насладиш на светлината на свещта е, когато си сам, в момент на пълен покой.

 

Известно ни е, че използването на свещите по цял свят при много релгииозни и духовни събития е от изключителна важност. Светлината на пламъка може да докосне душа ни. Успокояващият ефект на светлината от свещта е един от най-добрите начини да намалим тревожността си. Тогава какво чакаме? Да направим свещите част от ежедневието ни!

 

Как може да вземем най-доброто от свещите? Първо, необходимо е да изберем точните свещи.

  • Кои? Дали е по-добре да използваме соеви или восъчни свещи? Парафиновите са нездравословни, ако ги използваме често. Свещите от соя и восък са биоразложими, възстановими и нетоксични.
  • Да помислим за цвета. Може да намерим много различни цветове, но когато искаме да релаксираме е по-добре да изберем неутрални, като пастелни, нежно розови или бели.
  • А миризмата? Хубавата миризма може да бъде много приятна, но трябва да избягваме изкуствено ароматизираните свещи. По-добре е да използваме свещи пропити с естествени етерични масла.

 

Кое е най-доброто време и място да запалим свещи?

  • Сутрин или вечер. Избераме приятно място в дом ни, сядаме удобно и запалваме свещите. Докато седим, може да се фокусираме върху пламъците и да си мислим за тяхната красота. Дишаме бавно през носа си.
  • Може да запалим свещ на бюрото си.  Кратките почивки са идеални да я погледаме и да се отпуснем.
  • В банята. Свещите могат да бъдат идеално допълнение към дневните ни разкрасителни ритуали или докато взимаме вана.

 

Може да се възползваме от силата на светлината на свещите в много случаи. Затова нека ги използваме за релаксация!

 

 

 

Categories:
  Релаксация, Цялостна релаксация
this post was shared 0 times
 000
About

 Admin_bg

  (112 articles)